cipangu

Friday, April 27, 2012

の, ziceți!

Mircea Dinescu făcea într-un interviu următoarea afirmație: pictorului care vorbește despre operele sale nu i se colorează saliva, iar sculptorului care povestește despre statuile pe care vrea să le elibereze din granit nu-i împietresc cuvintele. De fiecare dată când mă întâlnesc cu oameni cărora ar trebui să le vorbesc despre carte, mă întreb, în virtutea celor de mai sus, cu ce cuvinte să vorbesc despre cuvinte? Ce poveste să spun despre poveste?

Sâmbătă, 28 aprilie, la Casa de Cultură a Studenților de la Cluj, voi încerca să fiu ce n-am prea fost niciodată, un elev cuminte și ascultător. Adică să nu vorbesc foarte mult neîntrebat.

Celor care vor fi acolo le mulțumesc încă de pe acum și le aștept întrebările. Cei care nu pot ajunge pot lăsa întrebările aici și promit că le voi răspunde. 

4 comments:

 1. Întrebări: a. la ce oră e și unde? b. și dacă e înainte de orele optoșpe, noi, ăștia de ajungem mai târziu, ce (ne) facem? Nu se dă în reluare duminică?

  (dacă răspunsul e precum codul de mai jos, adică ersorese tserbl, e clar!)
  (nu i-a plăcut, așa că e ostifu alscnsa)

  ReplyDelete
 2. @ Mara:
  Casa de Cultură a Studenților (Piața Lucian Blaga, nr. 1-3), începând cu ora 12.00.

  Nu se dă în reluare, dar vom avea o înregistrare audio de la fețele locului.

  ReplyDelete
 3. Foarte rau! La 12 chiar n-avem cum ajunge. Dar daca l-ati muta pe la orele 16. M?

  ReplyDelete
 4. @Monica
  Din păcate, nu se poate muta. Voi fi însă la Cluj până pe 29, cei care nu pot ajunge pe 28 la 12 dau sigur nas în nas cu mine pe acolo.

  ReplyDelete

iertaţi-mă că nu sunt japonez/ povestiri aproape idioate