cipangu

Thursday, August 9, 2012

Publicitate 5 - din catalogul Train Shop

Cei care au citit cartea sunt deja familiarizați cu revista de shopping a Japan Railways, în care poți găsi „…de la lucruri normale gen perne, saltele, răzătoare, sau genul de produse pe care le vând ăia la teleshopping (<Priviţi! Puiul prăjit se prăjeşte... Priviţi! Scăpaţi de kilogramele în plus mâncând în prostie! Priviţi! etc.>) la produse care par produsul minţii unui inventator uşor excentric, dar cu simţul umorului”.


Pentru că am mai dat o tură cu trenul acela special, iată care sunt recomandările mele pentru vara-toamna 2012.

1. Pătura de aluminiu


Este unul din produsele de tip: nu se știe când ai nevoie, să fie acolo, pentru orice eventualitate. Că are doar 125 de grame și nu ocupă mult loc. Pentru femeile care nu sunt foarte fierbinți în pat, pentru mitinguri de protest sau când adormi rupt de beat în șanț. Ideal pentru nopțile romantice la cabană când s-a înfundat hornul la șemineu. Iubitule, sunt constant de fierbinte, vino să fâșâim împreună până în zori.

2. Brațul lung al camerei


Cocalarii și pițipoancele să ridice mâinile în aer și să zică: pupa-Ți-aș tălpili, Doamne, că cât am așteptat…, că de scris n-au cum, sunt prea multe cratime. S-a inventat brațul cu care să-ți faci singur poze care zici că ți le-a făcut altcineva. Fată, ce poză mișto, tu ți-ai făcut-o? Nu, fată, doar nu stau io singură în casă cu ochelari de soare noaptea, eream mai multe… Sau: ce marfă sunt pozele din pădure, vi le-ați făcut singuri? Nu, dragă, am rugat un urs…

Pentru că are 78 de centimetri, ar fi păcat să nu fie folosiți și altfel: băgat camera pe sub ușa de la toaletă sau dușuri, sau, dacă ai o vecină care nu scoate capul pe fereastră, scoți tu bățul pe geam până în dreptul dormitorului ei. 

3. Ulceaua de urlat


Ești deprimat? Furios? Tracasat? Ești cu nervii la pământ? Șeful idiot? Soacra? Politica? În fine, îți vine să urli?

Acum poți să-ți verși năduful fără să-ți deranjezi vecinii. Cu ulceaua de urlat, oricât de tare ai striga, nu se aude mai nimic. Nici nu rezolvi nimic, dar măcar obosești și, cu timpul, îți formezi o voce puternică, numai bună de karaoke. 

Un cadou inspirat pentru isterici, oameni care au întotdeauna dreptate și monstrul în care se transformă nevasta când ajungi acasă după 12 (beri). Aștept cu nerăbdare inventarea unui dispozitiv similar pentru cei care scriu cu majuscule.

În încheiere, publicitate!

Nu sta pe messenger la birou! Citește o carte. Mai bună ca țigara de după sau ca sexul în teambuilding! Varianta tipărită, aici. Varianta „prietenii pădurii”, aici.

1 comment:

  1. Ha,ha.Trebuie sa recunosc ca ulceaua de urlat e cea mai tare!

    ReplyDelete

iertaţi-mă că nu sunt japonez/ povestiri aproape idioate